## Cybersecurity Webinar 2022

-Protect Your Business from Cyber Threats -

Thailand – Japan

## Friday 11th MAR 2022

Webinar: 13:00-14:40 (GMT+7)

Breakout Session: 15:00-16:05(GMT+7)

Registration Link

https://zoom.us/webinar/register/WN\_5KW7EHAtQHuV4uLzrn-Tlw ••

Register



MIYAMOTO Takeshi



YOSHIKAWA Tetsushi
NISC
Deputy Director-General



Amorn Chomchoey

NCSA
Deputy Secretary General



Chaichana Mitrpant

ETDA
Executive Director



Protected

NAKAO Koji NICT Distinguished Researcher



Jarernsri Mitrpanont
ICT, Mahidol University
Senior Advisor



AMANO Takashi Toshiba General Manager



Udorn Duang-ngoen

Magic Software
Technology and Services Director

Date	Friday 11th MARCH 2022
Time	13:00 – 14:40 PM (GMT+7)
Title	Thailand – Japan Cybersecurity Webinar 2022 -Protect Your Business from Cyber Threats -
Language	Thai and Japanese (Simultaneous Interpretation)
Opening Remark 13:00-13:05 (5mins.)	Mr. MIYAMOTO Takeshi President, Japan Information Technology Service Industry Association (JISA), Japan
13:05-13:10 (5mins.)	Mr.YOSHIKAWA Tetsushi , Deputy Director-General, National center of Incident readiness and Strategy for Cybersecurity (NISC) Cabinet Secretariat, Government of Japan
13:10-13:15(5mins.)	Group Captain Mr. Amorn Chomchoey, Deputy Secretary-General, National Cybersecurity Agency (NCSA), Thailand
13:15-13:20(5mins.)	Dr. Chaichana Mitrpant, Excutive Director, Electronic Transactions Development Agency (ETDA), Thailand
13:20-13:40(20mins.)	Mr. NAKAO Koji , Distinguished Researcher, National Institute of Information and Communications Technology (NICT), Japan, "Trends of Cyber security threats and national security measures including ASEAN supports "
13:40-14:00(20mins.)	Assoc. Prof. Jarernsri Mitrpanont Ph.D., Senior Advisor of the Faculty of ICT, Mahidol University
14:00-14:20(20mins.)	Mr. AMANO Takashi, General Manager, Cyber Security Center, Toshiba Corporation Technology Executive and CISO, Toshiba Digital Solutions Corporation "Cyber resilience for factories and social infrastructure"
14:20-14:40(20mins.)	Mr. Udorn Duang-ngoen, Director, Magic Software (Thailand) "How to protect corporate data asset from telework environment : importance of log management
14:40	Finish Webinar.
	Registration Link https://zoom.us/webinar/register/WN_5KW7EHAtQHuV4uLzrn-Tlw

## Breakout Session 15:00-16:05 by Zoom Meeting

Time	15:00-16:05(GMT+7) *Room Open 14:45
14:45	Participants Join (Automatically move to each room which they registered previously)
15:00	1st session Start
15:30	1st Session Finish
15:30-15:35(5mins.)	Break (Participants can move to another room)
15:00	2nd Session Start
16:05	2nd Session Finish

<sup>\*</sup>Expert of each solution will standby at each room, explain how to solve the problem for IoT, DX, Cybersecurity. And have discussion with participants.

Room #1 AMIYA Corporation

Room #2 Runexy (Thailand) Co.,Ltd.

Room #3 Toshiba Asia Pacific (Thailand) Co.,Ltd

Room #4 EAGLYS Inc.

Room #5 NTT TechnoCross Corp.

After finished webinar, leave the webinar link and Please kindly move to following meeting Link https://zoom.us/j/99608136274

<sup>\*</sup>We use two account for Webinar account and meeting account for Breakout

<sup>\*</sup>Room will be following;